Sosyal Medya

YaÅŸam

Mardin 5 yaşındaki Ecrin’i arıyor

Mardin'in Midyat ilçesinde dedesini ziyarete gelen 5 yaşındaki Ecrin Tunç, bakkala gitmek için evden ayrıldıktan sonra kayboldu. Küçük kızı arama çalışmaları havadan ve karadan sürüyor.



Midyat’ın Harmanlı Mahallesinde anne ve babası ile dedesini ziyarete gelen 5 yaşındaki Ecrin Tunç, annesinin evde temizlik yaptığı sırada mahalledeki bakkala gitmek üzere evden ayrıldı.

Küçük kızın eve dönmemesi üzerine aile, mahallede ve çevrede arama yaptı ancak kızlarına ulaÅŸamadı. Bunun üzerine jandarmadan yardım istendi.

Mahalleye giden jandarma ekipleri vatandaÅŸların da katıldığı geniÅŸ kapsamlı arama çalışması baÅŸlattı. Arama çalışmalarına bir helikopter havadan destek verirken, özel timler, köy korucuları ve Afad ekipleri de katıldı.

Ormanlık alanlar ve daÄŸlık bölgede arama çalışmalarına baÅŸlayan gruplar, küçük kızı bulabilmek için çalışmalarını 24 saattir aralıksız sürdürüyor.

Mardin ValiliÄŸi’nden yapılan yazılı açıklamada ÅŸu bilgilere yer verildi.

"Arama çalışmalarına, Diyarbakır ve Mardin Ä°l Jandarma Komutanlığından ekipler katılmıştır. Kayıp kız çocuÄŸunun arama faaliyeti, 1 helikopter, 5 jandarma komando ve iç güvenlik timi, 27 geçici köy korucusu, Mardin AFAD MüdürlüÄŸünden 5 kiÅŸilik arama ekibi ve iz takip köpekleriyle devam ediyor. Kayıp kız çocuÄŸumuzun bir an önce bulunması amacıyla Valilik olarak süreç takip edilmekte, gerekli çalışmalar hassasiyetle ve hız kesmeden devam etmektedir."

Tüm aramalara raÄŸmen, Ecrin Tunç’a henüz ulaşılamadı.

Kaynak: AA ve DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.